FOARUT 1 KAMPIOEN ! Compleet overzicht

Blauw Wit 8 -Foarut 4

Op 20 januari mocht het 4e al weer aantreden, ja U leest het goed 20 januari al weer competitie

Blauw Wit 8 - Foarut 4

Op zaterdag 20 januari mocht het vierde al weer aantreden voor het hervatten van de competitie. Ditmaal tegen het team van Blauw wit wat mee boven aan staat, maar vooral bekendheid geniet vanwege het feit dat zij evenals Barcelona Unicef ondersteunen.

Zoals gewoonlijk was het weer puzzelen met het aantal spelers, waar het vierde op papier over een 13 tal spelers beschikt zijn er al het hele seizoen een 3 tal wegens blessures, studie en door tweede overgenomen(Arjan), blijven er 10 man over. Nu hadden 1e en 2e een team presentatie en zij hadden dus alle spelers nodig. Ook heeft het vierde een leider in het team die deze zaterdag op ons tijdstip zijn team moest begeleiden.

Na drie elftallen gevraagd te hebben die geen verplichtingen hadden was de stand op vrijdagavond met behulp van de beide zoons van onze keeper (die deze keer zijn plek afstond aan de keeper van JO19-2, ivm kunstgras) 12 man. Zaterdag 13.00 nog drie afmeldingen griep, plotseling op werk invallen en een andere verplichting. Tja daar sta je dan als leider wat doe je een snel bel rondje en Hessel zei snel een andere afspraak af en was present, Youri is altijd bereid om even te ballen en van het tweede konden wij Arjan losweken.

Met 12 man naar de medekoploper, opvallend 3 x twee broers, een vader en een zoon een 4 loneley guys die veel steun aan elkaar hadden.

André verdedigde het doel , Gert eerste helft rechtsback, tweede helft linkshalf, Jacob en Eelco als standaard centraal achterin, Jurgen op de linksback, Rechts midden Arjan,  centraal Gerrit als verdedigende middenvelder en Hessel als aanvallende middenvelder, Mart als linkshalf en de tweede helft als rechtsback en voorin Jochem en Youri.

Waar de tegenstander mogelijk ons onderschatte voetbalde dit team lekker vrijuit, goede combinaties, hard werken en zo kregen we na een kwartier al te horen waarom staan jullie zo laag. In een leuke eerste helft kwamen toch vlak voor rust op een achterstand, de scheids ziet een handsbal op het middenveld niet en de spits ontsnapt even aan de aandacht en BW scoort. Hier tegen over een paar mooie kansen, een bal van Youri op de lat, Arjan net naast.

In de rust wordt er aangegeven dat we dit seizoen wel met dit team uit kunnen spelen en wordt besloten op de zelfde voet door te gaan.

BW begon sterker maar gelukkig was André goed bij de les en haalde een drietal ballen op schitterende wijze uit zijn doel, aan de andere kant waren het onze counters die voor gevaar zorgden, waarbij Gerrit op het kurk vlak voor de keeper weggleed door het deels ontbreken van kurk. Na een 20 minuten werd het 2-0 voor BW uit een afgeslagen corner. Hierna rechtte het vierde de rug en een corner kwam bij Hessel die vanaf de rand strafschopgebied de bal in het doel volleerde. Wij roken de mogelijkheden, maar zoals vaker dan scoort de tegenstander. Maar na een goede pass van Gerrit stond Youri voor de keeper en die haalde koelbloedig uit (3-2). Op dat moment speelden wij al alles op de aanval in in 3-5-2 opstelling en de tegenstander wist zich hier geen raad mee. Uit een corner van Youri werd het een tien minuten voor tijd door Jochem de bal ingekopt (of kon hij niet op tijd bukken) maar wel stand de 3-3 op het scorebord. BW gooide alles op de aanval maar het lukt hen niet door onze verdediging te breken. Jurgen had goed ingeschat dat hij wat ritme nodig had, wat een tien minuten voor tijd kon hij het hoge niveau en snelheid van het spel niet meer aan en moest het veld verlaten voor Piet, hij heeft nu al een behoorlijke voorsprong qua conditie op de rest van het 3e,

Al met al een mooi punt voor het vierde en hier kunnen we de tweede helft van het seizoen met vertrouwen tegemoet zien

 

Alle (gast)spelers bedankt

 

Piet

 

Terug naar overzicht
Naar homepage
Hoofdsponsor Senioren
Hoofdsponsor Jeugd
Kleding leverancier
Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2018 Foarút Menaldum
Home Sitemap Inloggen Contact